Menü

AKRİLİK Boya Uygulamaları

Soğuk Yol Çizgi Boya Uygulamaları

MMA reçine esaslı, solvent bazlı soğuk yol çizgi boyaları her türlü şehir içi ve şehirlerarası yollarda, çizgi, ofset, yaya geçidi, ok, bisiklet yolları vb. işaretlemelerde başarı ile uygulanabilmektedir.

Dayanım ve kirlenme (kararma) açısından daha mukavemetli bir boya olan akrilik yol çizgi boyası ile yapılan uygulamalar, özellikle belediyeler tarafından yoğun ilgi görmektedir. Firmamız tarafından birçok belediyede uygulamalar gerçekleştirilmektedir.

Boyalar 25 kg.’lık tenekelerde, herhangi bir inceltici eklenmeden uygulamaya hazır halde ambalajlanmaktadır. Akrilik yol çizgi boyası grup firmalarımızdan biri olan Signatekma tarafından üretilmekte, firmamız tarafından Airspray veya Airless çizgi kamyonlarıyla yol çizgi işlemlerinde; ayrıca linelazer (küçük el uygulama makineleri) ile ofset, yaya geçidi, ok ve bisiklet yolları gibi el uygulamalarında kullanılmaktadır. Ayrıca akrilik yol çizgi boyaları, otopark çizgileri ve havalimanı çizgi işlerinde de başarı ile kullanılmaktadır.

Çizgi ve el uygulamalarında 350-800 micron yaş film kalınlığında uygulanmaktadır. 23ºC hava sıcaklığı ve %50 nemde kuruma süresi 30 dakikadır.